ဓမၼစာမ်က္ႏွာမ်ား

ရဟန္းတုိ႔...ဘုရားရွင္သည္ ႏွစ္မ်ိဳးႏွစ္စားေသာ အေၾကာင္းအရာႏွင့္ ပတ္သက္၍ ေတြးေခၚၾကံစည္ေလ့ရွိ၏။ တစ္မ်ိဳးမွာ ဘာဝနာႏွင့္ ပတ္သက္ျပီး ေနာက္တစ္မ်ိဳးမွာ ေဝေနယ်သတၱဝါတုိ႔၏ အက်ိဳးႏွင့္ ပတ္သက္၏။

(ဝိတကၠသုတ္)

ရဟန္းတုိ႔...လူမ်ားစြာတုိ႔၏ အက်ိဳးအတြက္၊ လူမ်ားစြာတုိ႔၏ ရႊင္လန္းခ်မ္းေျမ႕မႈအတြက္၊ ေလာကအား ၾကင္နာေထာက္ထားရန္အတြက္၊ နတ္လူတုိ႔၏ အက်ိဳးရွိမႈအတြက္၊ ေကာင္းစားမႈအတြက္၊ ခ်မ္းသာမႈအတြက္ ခရီးလွည့္ၾကေလာ့။

(ဝိနယပိဋကတ္၊ မဟာဝဂၢ)

ဆက္သြယ္လႉတန္းရန္

ဦးေကာဝိဒ (စစ္ကုိင္း)
kovida@mettashinfoundation.com
Ph: 009592110202 / 009511290362
ကုိဉာဏ္ေအး(စင္ကာပူ)
minlinkar21@gmail.com
နန္းဝါဝါေမာင္ (ရန္ကုန္/ဂ်ပန္) nanwarwarmg2009@gmail.com
Ph:0095973095851

ကုိေဇာ္ျမင့္ (မႏၱေလး)
kozawmyint.kzm@gmail.com
Ph: 09-91041540

အလြမ္းၿမိဳ႕ (ဥေရာပ)
alwanmyolay@gmail.com



Total Pageviews

လစဥ္အလွဴရွင္

ဆီ အလွဴရွင္-ေခၚခ်ဳိ(ေရႊဘုိၿမိဳ႕)
ေဝယ်ာဝစၥ အလွဴရွင္-ေဒၚနန္းသႏၱာေအာင္
ႏွင့္ ကုိႀကီးတုိ႕မွ ငါးေသာင္းက်ပ္
လွဴရတာကုိ ေပ်ာ္ေသာသူမ်ားသည္

ဘဝဆက္တုိင္း ခ်မ္းသာ၍ နိဗၺာန္ႏွင့္

တစ္ေန႕တျခား ပုိ၍ နီးလာသည္။

အေၾကာင္းကား လွဴျခင္းသည္

စြဲလန္းေသာ ေလာဘကုိသတ္ျခင္း

တစ္မ်ဳိးျဖစ္၍နိဗၺာန္ဟူသည္

ထုိေလာဘကုန္ေသာ ေနရာကုိ

ဆုိလုိေသာေၾကာင့္ပင္တည္း
သဒၶမၼပါ စစ္ကို္င္းေတာင္ရိုး ဆြမ္းေလာင္းအသင္း. Powered by Blogger.

Labels

Followers


counter

Blog Archive

ဧည့္မွတ္တမ္း

ဆရာေတာ္ႀကီးမ်ား


Saturday, May 8, 2010
၁၃၇၂ ခု - ကဆုန္လျပည့္ေက်ာ္ (၁၁)ရက္ (၈.၅.၂၀၁၀) စေနေန႕ ယေန ့တြင္ အလွဴရွင္မ်ားျဖစ္ၾကေသာ မႏၱေလးၿမိဳ ့ေန ကြယ္လြန္သူ မိခင္ႀကီး ေဒၚေစာျမအား ရည္စူး၍ ဦးေမာင္ေမာင္ မိသားစု (ေကာင္းမွဳ) မွ အ႐ုဏ္ အတြက္ မုန္႕ဟင္းခါးဆြမ္း ျဖင့္ လွဴဒါန္းမွဳျပဳၿပီးေနာက္မွာ ေန႕ဆြမ္း - ဆြမ္း၊ ဘဲဥခ်ဥ္ဟင္း၊ ကုလားပဲႏွပ္၊ အစိမ္းေၾကာ္၊ ငါးပိ + ပုစြန္ေျခာက္ + ငရုတ္သီး ပါလေခ်ာင္ေၾကာ္ တို႕ျဖင့္ ကိုယ္တိုင္ကိုယ္ၾက လာေရာက္ေလာင္းလွဴ ခဲ့ၾကျခင္းျဖစ္ပါတယ္ရွင္...၊ အလွဴရွင္မိသားစုမွ ထပ္မံၿပီး ယေန႕ဆြမ္းခံၾကြေရာက္လာၾကေသာ သံဃာေတာ္မ်ားအား ေခါင္းရိတ္ဓါး (၁) ေခ်ာင္းစီ လွဴဒါန္းခဲ့ၾကပါေသးတယ္... ေ၀ယ်ာ၀စၥၥၥမ်ားကေတာ့ - ေဒၚၾကည္ေဌး၊ မၿငိမ္းအိေထြး ၊ ေမာင္ေဇာ္မ်ိဳး + မအိုမီ၊ ေဒၚခိ္ုင္၊ ေမာင္စိုးလင္းေအာင္၊ ေမာင္ဇင္မင္း၊ ေမာင္တစ္အိမ္တည္း တို႕ျဖစ္ၾကပါတယ္ရွင္...၊ အားလံုးပဲ အလွဴရွင္မိသားစု ႏွင့္အတူ ၾကည္ညိဳသဒၶါပြားမ်ား ကုသုိလ္ယူႏုိင္ၾကပါေစရွင္....၊

0 comments:

Post a Comment