ဓမၼစာမ်က္ႏွာမ်ား

ရဟန္းတုိ႔...ဘုရားရွင္သည္ ႏွစ္မ်ိဳးႏွစ္စားေသာ အေၾကာင္းအရာႏွင့္ ပတ္သက္၍ ေတြးေခၚၾကံစည္ေလ့ရွိ၏။ တစ္မ်ိဳးမွာ ဘာဝနာႏွင့္ ပတ္သက္ျပီး ေနာက္တစ္မ်ိဳးမွာ ေဝေနယ်သတၱဝါတုိ႔၏ အက်ိဳးႏွင့္ ပတ္သက္၏။

(ဝိတကၠသုတ္)

ရဟန္းတုိ႔...လူမ်ားစြာတုိ႔၏ အက်ိဳးအတြက္၊ လူမ်ားစြာတုိ႔၏ ရႊင္လန္းခ်မ္းေျမ႕မႈအတြက္၊ ေလာကအား ၾကင္နာေထာက္ထားရန္အတြက္၊ နတ္လူတုိ႔၏ အက်ိဳးရွိမႈအတြက္၊ ေကာင္းစားမႈအတြက္၊ ခ်မ္းသာမႈအတြက္ ခရီးလွည့္ၾကေလာ့။

(ဝိနယပိဋကတ္၊ မဟာဝဂၢ)

ဆက္သြယ္လႉတန္းရန္

ဦးေကာဝိဒ (စစ္ကုိင္း)
kovida@mettashinfoundation.com
Ph: 009592110202 / 009511290362
ကုိဉာဏ္ေအး(စင္ကာပူ)
minlinkar21@gmail.com
နန္းဝါဝါေမာင္ (ရန္ကုန္/ဂ်ပန္) nanwarwarmg2009@gmail.com
Ph:0095973095851

ကုိေဇာ္ျမင့္ (မႏၱေလး)
kozawmyint.kzm@gmail.com
Ph: 09-91041540

အလြမ္းၿမိဳ႕ (ဥေရာပ)
alwanmyolay@gmail.com



Total Pageviews

လစဥ္အလွဴရွင္

ဆီ အလွဴရွင္-ေခၚခ်ဳိ(ေရႊဘုိၿမိဳ႕)
ေဝယ်ာဝစၥ အလွဴရွင္-ေဒၚနန္းသႏၱာေအာင္
ႏွင့္ ကုိႀကီးတုိ႕မွ ငါးေသာင္းက်ပ္
လွဴရတာကုိ ေပ်ာ္ေသာသူမ်ားသည္

ဘဝဆက္တုိင္း ခ်မ္းသာ၍ နိဗၺာန္ႏွင့္

တစ္ေန႕တျခား ပုိ၍ နီးလာသည္။

အေၾကာင္းကား လွဴျခင္းသည္

စြဲလန္းေသာ ေလာဘကုိသတ္ျခင္း

တစ္မ်ဳိးျဖစ္၍နိဗၺာန္ဟူသည္

ထုိေလာဘကုန္ေသာ ေနရာကုိ

ဆုိလုိေသာေၾကာင့္ပင္တည္း
သဒၶမၼပါ စစ္ကို္င္းေတာင္ရိုး ဆြမ္းေလာင္းအသင္း. Powered by Blogger.

Labels

Followers


counter

Blog Archive

ဧည့္မွတ္တမ္း

ဆရာေတာ္ႀကီးမ်ား


Sunday, June 12, 2011

သာသနာေတာ္ႏွစ္ ၂၅၅၅ ခု ေကာဇာသကၠရာဇ္ ၁၃၇၃ ခု နယုန္လဆန္း (၉)ရက္ ၁၀.၆.၂၀၁၁

ကိုလွဘုန္းျမင္႔၊မခ်ိဳေမာ္ဟန္ ၊သမီး သဲသက္ဇြန္ ၊ စိမ္႔နွင္းမြန္ မိသားစု (ဘန္ေကာက္)
ေမြးေန႔အလွဴ။


အရုဏ္မုန္႕ဟင္းခါးဆြမ္း ကပ္လွဴေပးခဲ့ၿပီး
ဆြမ္း
ၾကက္သားဟင္း
ေျမေထာက္ပဲ
သရက္ခ်ဥ္သုတ္
ပါလေခ်ာင္ေၾကာ္

တို႕ျဖင့္ေလာင္းလွဴေပးခဲ့ပါသည္။
ေမတၱာရွင္ ဆရာေတာ္ႏွင့္ သာ၀ကမ်ားမွ သရက္သီး၊ ေ၀ဖာထုတ္မ်ားႏွင့္ ေကာ္ဖီမစ္မ်ား လွဴဒါန္းေပးခဲ့ပါသည္။

5863157.jpg

5863158.jpg

5863160.jpg

5863168.jpg

5863208.jpg

5863209.jpg

5863212.jpg

5863216.jpg

5863217.jpg

5863242.jpg

5863223.jpg

5863244.jpg

5863247.jpg

5863289.jpg

5863290.jpg

5863292.jpg

5863293.jpg

5863295.jpg

5863298.jpg

5863300.jpg

5863305.jpg

5863376.jpg

အားလုံးပဲအလႉရွင္တုိ႔ႏွင္႔အတူ ၾကည္ညိဳသဒၶါပြားမ်ား ကုသုိလ္ယူႏုိင္ၾကပါေစ....။

0 comments:

Post a Comment