ဓမၼစာမ်က္ႏွာမ်ား

ရဟန္းတုိ႔...ဘုရားရွင္သည္ ႏွစ္မ်ိဳးႏွစ္စားေသာ အေၾကာင္းအရာႏွင့္ ပတ္သက္၍ ေတြးေခၚၾကံစည္ေလ့ရွိ၏။ တစ္မ်ိဳးမွာ ဘာဝနာႏွင့္ ပတ္သက္ျပီး ေနာက္တစ္မ်ိဳးမွာ ေဝေနယ်သတၱဝါတုိ႔၏ အက်ိဳးႏွင့္ ပတ္သက္၏။

(ဝိတကၠသုတ္)

ရဟန္းတုိ႔...လူမ်ားစြာတုိ႔၏ အက်ိဳးအတြက္၊ လူမ်ားစြာတုိ႔၏ ရႊင္လန္းခ်မ္းေျမ႕မႈအတြက္၊ ေလာကအား ၾကင္နာေထာက္ထားရန္အတြက္၊ နတ္လူတုိ႔၏ အက်ိဳးရွိမႈအတြက္၊ ေကာင္းစားမႈအတြက္၊ ခ်မ္းသာမႈအတြက္ ခရီးလွည့္ၾကေလာ့။

(ဝိနယပိဋကတ္၊ မဟာဝဂၢ)

ဆက္သြယ္လႉတန္းရန္

ဦးေကာဝိဒ (စစ္ကုိင္း)
kovida@mettashinfoundation.com
Ph: 009592110202 / 009511290362
ကုိဉာဏ္ေအး(စင္ကာပူ)
minlinkar21@gmail.com
နန္းဝါဝါေမာင္ (ရန္ကုန္/ဂ်ပန္) nanwarwarmg2009@gmail.com
Ph:0095973095851

ကုိေဇာ္ျမင့္ (မႏၱေလး)
kozawmyint.kzm@gmail.com
Ph: 09-91041540

အလြမ္းၿမိဳ႕ (ဥေရာပ)
alwanmyolay@gmail.com



Total Pageviews

လစဥ္အလွဴရွင္

ဆီ အလွဴရွင္-ေခၚခ်ဳိ(ေရႊဘုိၿမိဳ႕)
ေဝယ်ာဝစၥ အလွဴရွင္-ေဒၚနန္းသႏၱာေအာင္
ႏွင့္ ကုိႀကီးတုိ႕မွ ငါးေသာင္းက်ပ္
လွဴရတာကုိ ေပ်ာ္ေသာသူမ်ားသည္

ဘဝဆက္တုိင္း ခ်မ္းသာ၍ နိဗၺာန္ႏွင့္

တစ္ေန႕တျခား ပုိ၍ နီးလာသည္။

အေၾကာင္းကား လွဴျခင္းသည္

စြဲလန္းေသာ ေလာဘကုိသတ္ျခင္း

တစ္မ်ဳိးျဖစ္၍နိဗၺာန္ဟူသည္

ထုိေလာဘကုန္ေသာ ေနရာကုိ

ဆုိလုိေသာေၾကာင့္ပင္တည္း
သဒၶမၼပါ စစ္ကို္င္းေတာင္ရိုး ဆြမ္းေလာင္းအသင္း. Powered by Blogger.

Labels

Followers


counter

Blog Archive

ဧည့္မွတ္တမ္း

ဆရာေတာ္ႀကီးမ်ား


Monday, October 31, 2011

၁၃၇၃ုခု တန္ေဆာင္မုန္း လဆန္း(၁)ရက္ ၂၈.၁၀.၂၀၁၁ ရက္ ေသာၾကာေန႕

ေဒါက္တာျမတ္မဥၨဴ (ရန္ကုန္)

အရုဏ္ မုန္႕ဟင္းခါးဆြမ္းကပ္လွဴ၍

ေန႕ဆြမ္းေလာင္းလွဴရာတြင္

ဆြမ္း

၀က္သားဟင္း

ၾကက္ဥဟင္း

ကုလားပဲႏွပ္

မွ်စ္ခ်ဥ္ခ်က္

ပါလေခ်ာင္ေၾကာ္ဟင္းႏွင့္

ေခါက္ဆြဲေျခာက္ထုတ္

ေကာ္ဖီမစ္ထုတ္တို႕အား လွဴဒါန္းေပးခဲ့ပါသည္။

ဆြမ္းေလာင္းပြဲသို႕ အရွင္ဇ၀န ေမတၱာရွင္(ေရႊျပည္သာ)ဆရာေတာ္ ၾကြေရာက္ခ်ီးျမင့္ေပးခဲ့ၿပီး ေန႕လည္ပိုင္းတြင္ ကထိန္အလွဴ အႀကိဳတရားပြဲ ေဟာၾကားေပးခဲ့ပါသည္။

6864483.jpg 6864492.jpg 6864486.jpg 6864488.jpg 6864489.jpg 6864494.jpg 6864497.jpg 6864499.jpg 6864501.jpg 6864504.jpg 6864506.jpg 6864510.jpg 6864511.jpg 6864514.jpg 6864516.jpg 6864517.jpg 6864518.jpg 6864520.jpg 6864521.jpg 6864529.jpg 6864530.jpg 6864560.jpg အားလုံးပဲ အလႉရွင္တုိ႔ႏွင္႔အတူ ၾကည္ညိဳသဒၶါပြားမ်ား ကုသုိလ္ယူႏုိင္ၾကပါေစ...

0 comments:

Post a Comment