ဓမၼစာမ်က္ႏွာမ်ား

ရဟန္းတုိ႔...ဘုရားရွင္သည္ ႏွစ္မ်ိဳးႏွစ္စားေသာ အေၾကာင္းအရာႏွင့္ ပတ္သက္၍ ေတြးေခၚၾကံစည္ေလ့ရွိ၏။ တစ္မ်ိဳးမွာ ဘာဝနာႏွင့္ ပတ္သက္ျပီး ေနာက္တစ္မ်ိဳးမွာ ေဝေနယ်သတၱဝါတုိ႔၏ အက်ိဳးႏွင့္ ပတ္သက္၏။

(ဝိတကၠသုတ္)

ရဟန္းတုိ႔...လူမ်ားစြာတုိ႔၏ အက်ိဳးအတြက္၊ လူမ်ားစြာတုိ႔၏ ရႊင္လန္းခ်မ္းေျမ႕မႈအတြက္၊ ေလာကအား ၾကင္နာေထာက္ထားရန္အတြက္၊ နတ္လူတုိ႔၏ အက်ိဳးရွိမႈအတြက္၊ ေကာင္းစားမႈအတြက္၊ ခ်မ္းသာမႈအတြက္ ခရီးလွည့္ၾကေလာ့။

(ဝိနယပိဋကတ္၊ မဟာဝဂၢ)

ဆက္သြယ္လႉတန္းရန္

ဦးေကာဝိဒ (စစ္ကုိင္း)
kovida@mettashinfoundation.com
Ph: 009592110202 / 009511290362
ကုိဉာဏ္ေအး(စင္ကာပူ)
minlinkar21@gmail.com
နန္းဝါဝါေမာင္ (ရန္ကုန္/ဂ်ပန္) nanwarwarmg2009@gmail.com
Ph:0095973095851

ကုိေဇာ္ျမင့္ (မႏၱေလး)
kozawmyint.kzm@gmail.com
Ph: 09-91041540

အလြမ္းၿမိဳ႕ (ဥေရာပ)
alwanmyolay@gmail.com



Total Pageviews

လစဥ္အလွဴရွင္

ဆီ အလွဴရွင္-ေခၚခ်ဳိ(ေရႊဘုိၿမိဳ႕)
ေဝယ်ာဝစၥ အလွဴရွင္-ေဒၚနန္းသႏၱာေအာင္
ႏွင့္ ကုိႀကီးတုိ႕မွ ငါးေသာင္းက်ပ္
လွဴရတာကုိ ေပ်ာ္ေသာသူမ်ားသည္

ဘဝဆက္တုိင္း ခ်မ္းသာ၍ နိဗၺာန္ႏွင့္

တစ္ေန႕တျခား ပုိ၍ နီးလာသည္။

အေၾကာင္းကား လွဴျခင္းသည္

စြဲလန္းေသာ ေလာဘကုိသတ္ျခင္း

တစ္မ်ဳိးျဖစ္၍နိဗၺာန္ဟူသည္

ထုိေလာဘကုန္ေသာ ေနရာကုိ

ဆုိလုိေသာေၾကာင့္ပင္တည္း
သဒၶမၼပါ စစ္ကို္င္းေတာင္ရိုး ဆြမ္းေလာင္းအသင္း. Powered by Blogger.

Labels

Followers


counter

Blog Archive

ဧည့္မွတ္တမ္း

ဆရာေတာ္ႀကီးမ်ား


Saturday, November 5, 2011
သာသနာေတာ္ႏွစ္ ၂၅၅၅ ခုေကာဇာသကၠရာဇ္ ၁၃၇၃ ခု တန္ေဆာင္မုန္းလဆန္း ၁၀ ရက္ စေနေန႕ ကိုရန္နိုင္+မသီတာ (စကၤာပူ)တို႔၏ မဂၤလာနွစ္ပတ္လည္ (၃)နွစ္ျပည္႔အလွဴ။ အရုဏ္ ၾကက္သားၾကာဇံခ်က္ဆြမ္းကပ္လွဴ၍ ေန႕ဆြမ္းေလာင္းလွဴရာတြင္ ဆြမ္း ၀က္သားဟင္း ကုလားပဲႏွပ္ သရက္ခ်ဥ္သုတ္ ပါလေခ်ာင္ေၾကာ္ စသည့္ဟင္းလ်ာမ်ားျဖင့္ ေလာင္းလွဴေပးခဲ့ပါသည္။ အလွဴရွင္ ဇနီးေမာင္ႏွံတို႕ ယေန႕မွစ၍ စိတ္ခ်မ္းသာကုိယ္က်န္းမာစြာျဖင္
့ အစစအရာရာအဆင္ေအာင္ျမင္ျပည့္စံု၍ သာသနာအက်ိဳး၊ေလာကေကာင္းက်ိဳးမ်ားသယ္ပိုးေဆာင္ရြက္ႏိုင္ၾကပါေစ။
6904718.jpg 6904720.jpg 6904721.jpg 6904722.jpg 6904723.jpg 6904724.jpg 6904725.jpg 6904726.jpg 6904727.jpg 6904728.jpg 6904729.jpg
6904730.jpg 6904733.jpg 6904734.jpg 6904735.jpg 6904736.jpg 6904737.jpg 6904739.jpg အားလုံးပဲ အလႉရွင္တုိ႔ႏွင္႔အတူ ၾကည္ညိဳသဒၶါပြားမ်ား ကုသုိလ္ယူႏုိင္ၾကပါေစ

0 comments:

Post a Comment