ဓမၼစာမ်က္ႏွာမ်ား

ရဟန္းတုိ႔...ဘုရားရွင္သည္ ႏွစ္မ်ိဳးႏွစ္စားေသာ အေၾကာင္းအရာႏွင့္ ပတ္သက္၍ ေတြးေခၚၾကံစည္ေလ့ရွိ၏။ တစ္မ်ိဳးမွာ ဘာဝနာႏွင့္ ပတ္သက္ျပီး ေနာက္တစ္မ်ိဳးမွာ ေဝေနယ်သတၱဝါတုိ႔၏ အက်ိဳးႏွင့္ ပတ္သက္၏။

(ဝိတကၠသုတ္)

ရဟန္းတုိ႔...လူမ်ားစြာတုိ႔၏ အက်ိဳးအတြက္၊ လူမ်ားစြာတုိ႔၏ ရႊင္လန္းခ်မ္းေျမ႕မႈအတြက္၊ ေလာကအား ၾကင္နာေထာက္ထားရန္အတြက္၊ နတ္လူတုိ႔၏ အက်ိဳးရွိမႈအတြက္၊ ေကာင္းစားမႈအတြက္၊ ခ်မ္းသာမႈအတြက္ ခရီးလွည့္ၾကေလာ့။

(ဝိနယပိဋကတ္၊ မဟာဝဂၢ)

ဆက္သြယ္လႉတန္းရန္

ဦးေကာဝိဒ (စစ္ကုိင္း)
kovida@mettashinfoundation.com
Ph: 009592110202 / 009511290362
ကုိဉာဏ္ေအး(စင္ကာပူ)
minlinkar21@gmail.com
နန္းဝါဝါေမာင္ (ရန္ကုန္/ဂ်ပန္) nanwarwarmg2009@gmail.com
Ph:0095973095851

ကုိေဇာ္ျမင့္ (မႏၱေလး)
kozawmyint.kzm@gmail.com
Ph: 09-91041540

အလြမ္းၿမိဳ႕ (ဥေရာပ)
alwanmyolay@gmail.com



Total Pageviews

လစဥ္အလွဴရွင္

ဆီ အလွဴရွင္-ေခၚခ်ဳိ(ေရႊဘုိၿမိဳ႕)
ေဝယ်ာဝစၥ အလွဴရွင္-ေဒၚနန္းသႏၱာေအာင္
ႏွင့္ ကုိႀကီးတုိ႕မွ ငါးေသာင္းက်ပ္
လွဴရတာကုိ ေပ်ာ္ေသာသူမ်ားသည္

ဘဝဆက္တုိင္း ခ်မ္းသာ၍ နိဗၺာန္ႏွင့္

တစ္ေန႕တျခား ပုိ၍ နီးလာသည္။

အေၾကာင္းကား လွဴျခင္းသည္

စြဲလန္းေသာ ေလာဘကုိသတ္ျခင္း

တစ္မ်ဳိးျဖစ္၍နိဗၺာန္ဟူသည္

ထုိေလာဘကုန္ေသာ ေနရာကုိ

ဆုိလုိေသာေၾကာင့္ပင္တည္း
သဒၶမၼပါ စစ္ကို္င္းေတာင္ရိုး ဆြမ္းေလာင္းအသင္း. Powered by Blogger.

Labels

Followers


counter

Blog Archive

ဧည့္မွတ္တမ္း

ဆရာေတာ္ႀကီးမ်ား


Sunday, December 11, 2011

သာသနာေတာ္ႏွစ္ ၂၅၅၅ခု ေကာဇာသကၠရာဇ္ ၁၃၇၃ ခု နတ္ေတာ္လျပည့္ေက်ာ္ ၁ ရက္ ၁၁.၁၂.၂၀၁၁ တနဂၤေႏြေန႕

ကြယ္လြန္သူဖခင္ၾကီး ဦးၾကင္အား ရည္စူးျပီး မိခင္ေဒၚၾကဴၾကဴ အားအမွဴးထား၍ သမီး ေဒၚစိန္ယံု မိသားစု ကုသိုလ္ျပဳပြဲ

အရုဏ္ၾကက္သားၾကာဇံခ်က္ဆြမ္းကပ္လွဴျခင္းႏွင့္ ဆြမ္းေလာင္းလွဴျခင္း

ဆြမ္းေလာင္းလွဴျခင္းအတြက္

ဆြမ္း

ၾကက္သားဟင္း

ေျမေထာက္ပဲႏွပ္

သရက္ခ်ဥ္သုတ္

ငွက္ေပ်ာ္သီး

တုိ႕ျဖင့္ေလာင္းလွဴေပးခဲ့ၾကပါသည္။

သံဃာေတာ္မ်ားအား ဆြမ္းလုပ္ေကၽြးျပဳစုရေသာကုိသုိလ္ေကာင္းမႈကံေစတနာ တို႕ေၾကာင့္ အလွဴရွင္မိသားစုတို႕အားလံုး အစစအရာရာအဆင္ေျပေအာင္ျမင္ျပည့္စံု၍ စိတ္ခ်မ္းသာကိုယ္က်န္းမာစြာျဖင့္ သာသနာအက်ိဳး ၊ ေလာကအက်ိဳးသယ္ပိုးေဆာင္ရြက္ႏိုင္ေသာ အမ်ိဳးေကာင္းသမီးတစ္ဦးျဖစ္ပါေစလို႕ ဆြမ္းေလာင္းအသင္းမွ ဆုေတာင္းေမတၱာပို႕သလုိက္ပါတယ္။

အားလုံးပဲ အလႉရွင္တုိ႔ႏွင္႔အတူ ၾကည္ညိဳသဒၶါပြားမ်ား ကုသုိလ္ယူႏုိင္ၾကပါေစ...

0 comments:

Post a Comment