ဓမၼစာမ်က္ႏွာမ်ား

ရဟန္းတုိ႔...ဘုရားရွင္သည္ ႏွစ္မ်ိဳးႏွစ္စားေသာ အေၾကာင္းအရာႏွင့္ ပတ္သက္၍ ေတြးေခၚၾကံစည္ေလ့ရွိ၏။ တစ္မ်ိဳးမွာ ဘာဝနာႏွင့္ ပတ္သက္ျပီး ေနာက္တစ္မ်ိဳးမွာ ေဝေနယ်သတၱဝါတုိ႔၏ အက်ိဳးႏွင့္ ပတ္သက္၏။

(ဝိတကၠသုတ္)

ရဟန္းတုိ႔...လူမ်ားစြာတုိ႔၏ အက်ိဳးအတြက္၊ လူမ်ားစြာတုိ႔၏ ရႊင္လန္းခ်မ္းေျမ႕မႈအတြက္၊ ေလာကအား ၾကင္နာေထာက္ထားရန္အတြက္၊ နတ္လူတုိ႔၏ အက်ိဳးရွိမႈအတြက္၊ ေကာင္းစားမႈအတြက္၊ ခ်မ္းသာမႈအတြက္ ခရီးလွည့္ၾကေလာ့။

(ဝိနယပိဋကတ္၊ မဟာဝဂၢ)

ဆက္သြယ္လႉတန္းရန္

ဦးေကာဝိဒ (စစ္ကုိင္း)
kovida@mettashinfoundation.com
Ph: 009592110202 / 009511290362
ကုိဉာဏ္ေအး(စင္ကာပူ)
minlinkar21@gmail.com
နန္းဝါဝါေမာင္ (ရန္ကုန္/ဂ်ပန္) nanwarwarmg2009@gmail.com
Ph:0095973095851

ကုိေဇာ္ျမင့္ (မႏၱေလး)
kozawmyint.kzm@gmail.com
Ph: 09-91041540

အလြမ္းၿမိဳ႕ (ဥေရာပ)
alwanmyolay@gmail.com



Total Pageviews

လစဥ္အလွဴရွင္

ဆီ အလွဴရွင္-ေခၚခ်ဳိ(ေရႊဘုိၿမိဳ႕)
ေဝယ်ာဝစၥ အလွဴရွင္-ေဒၚနန္းသႏၱာေအာင္
ႏွင့္ ကုိႀကီးတုိ႕မွ ငါးေသာင္းက်ပ္
လွဴရတာကုိ ေပ်ာ္ေသာသူမ်ားသည္

ဘဝဆက္တုိင္း ခ်မ္းသာ၍ နိဗၺာန္ႏွင့္

တစ္ေန႕တျခား ပုိ၍ နီးလာသည္။

အေၾကာင္းကား လွဴျခင္းသည္

စြဲလန္းေသာ ေလာဘကုိသတ္ျခင္း

တစ္မ်ဳိးျဖစ္၍နိဗၺာန္ဟူသည္

ထုိေလာဘကုန္ေသာ ေနရာကုိ

ဆုိလုိေသာေၾကာင့္ပင္တည္း
သဒၶမၼပါ စစ္ကို္င္းေတာင္ရိုး ဆြမ္းေလာင္းအသင္း. Powered by Blogger.

Labels

Followers


counter

Blog Archive

ဧည့္မွတ္တမ္း

ဆရာေတာ္ႀကီးမ်ား


Tuesday, August 21, 2012
Inline image 1Inline image 2Inline image 3Inline image 4Inline image 5Inline image 6Inline image 7Inline image 8Inline image 9Inline image 10Inline image 11Inline image 12
သာသနာေတာ္ႏွစ္ ၂၅၅၆ ခု ေကာဇာသကၠရာဇ္ ၁၃၇၄ခု ၀ါေခါင္လဆန္း(၄)ရက္ အဂၤါေန႕ ၂၁.၈.၂၀၁၂

မေမနႏၵာ ေမြးေန႔အလွဴ

နံနက္အရုဏ္တက္ခ်ိန္တြင္သံဃာေတာ္အရွင္သူျမတ္တို႕အား ၾကက္သားၾကာဇံခ်က္ဆြမ္းကပ္လွဴေပးခဲ့ပါသည္။

သံဃာေတာ္အရွင္သူျမတ္မ်ားေန႕ဆြမ္းဘုန္းေပးသံုးေဆာင္ႏုိင္ရန္အတြက္
ဆြမ္း
ၾကက္သားဟင္း
ပဲစားဥ
သရက္ခ်ဥ္သုတ္
ပါလေခ်ာင္ေၾကာ္
စသည့္ဟင္းလ်ာမ်ားျဖင့္ေလာင္းလွဴခဲ့ပါသည္။

ယေန႕အလွဴရွင္ ေမနႏၵာ ယေန႕သံဃာေတာ္အရွင္သူျမတ္တို႕အားအရုဏ္ဆြမ္းေန႕ဆြမ္းမ်ားေလာင္းလွဴၾကရေသာကုသိုလ္ေကာင္းမႈကံေစတနာတို႕ေၾကာင့္
ဆြမ္းအက်ိဳးငါးပါးရရွိ၍ စိတ္ခ်မ္းသာကိုယ္က်န္းမာစြာျဖင့္ သာသနာအက်ိဳးေလာကေကာင္းက်ိဳးမ်ားသယ္ပိုးေဆာင္ရြက္ႏုိင္ပါေစ။

0 comments:

Post a Comment